Sivu on työn alla. Täydentyy sitä myöden kun ehdin ja viitsin kirjoitella.

O:n oma sivu

O:n nimi on O. Orja, Minun Omani, Orgasmiväline.

O:n nimi tässä blogissa on tietysti myös sanaleikkisä viittaus Anne Cécile Desclos´n kuuluisaan kirjaan O:n tarina (1954). 

O on ihana. Juuri sellainen kotiorja, mitä olen aina toivonut. Kaunis katsella, kuuliainen, omistautunut ja paikkansa ymmärtävä.

Kotona O käyttää aina omia kotikahleitaan, ne ovat olemisensa perustaso. Luonnollinen olotila. Joskus on päiviä, että saatan rajoittaa O:ta enemmänkin, mutta tietyt asiat pysyvät; O:n nilkka- ja rannekahleet. Kotona aina myös panta. Kahleita O pitää myös kodin ulkopuolella,

O on keski-ikäinen mies, sopusuhtainen ja rauhallisen arvokas käytökseltään. Kaupungilla liikkuessaan tavallinen tallaaja ei saata aavistaa, että näkemällään herrasmiehellä on nahkatakkinsa hihojen alla titaaniset kahleet, jotka hän tuntee koko ajan ja muistaa siten minut. Joka hetki.

O haluaa olla minun ja minä haluan sen olevan minun . O:lla ei ole minkäänlaista valtaa siihen, mitä kotonamme tapahtuu. O tekee mitä minä sanon. Ja ilokseni usein, vaikken sanokaan. O on jo hyvin koulutettu kotiorja ja tietää, mistä minä pidän ja mistä en.

O:n tavarat

O:lla on oma paikkansa kotona. Tai itseasiassa useampikin. Tietenkin usein O:n paikka on minun kainalossani, se on niin suloinen ja lämmin siinä. Mutta lisäksi O:lla on oma pieni patja sekä olohuoneessa että minun työhuoneessani. Minusta on mukavaa, että O pitää minulle seuraa, kun työskentelen tai katson televisiota. O:n kanssa on miellyttävä keskustella, hän on tunneälykäs ja hauska. O on ihan vaan kaunis katsellakin, jos se on syystä tai toisesta estynyt... estetty puhumasta. Usein laitan O:n seisomaan viereeni, jotta voin koskea häneen heti halutessani kätevästi.

Patjallaan O voi joko käpertyä mukavasti nukkumaan.. tai sitten olla vähän tiukemmin paikallaan. Molempien patjojen, sekä olo- että työhuoneen, vieressä seinällä on betoniseinään ankkuroitu metallinen kiinnityslenkki. Siihen kytken O:n, jos haluan varmistua, että se todella pysyy paikoillaan. Useimmiten riittävän tukevalla ketjulla, minkä kanssa O voi maata patjallaan, Mutta jos on toisenlaisen fiiliksen päivä, kiinnitän O:n pannan suoraan lenkkiin. 

Kahleet

O:lla on useita kahlesettejä. Metallisia ja nahkaisia, eri väreillä ja materiaaleilla. O:n "hienoimmat" nilkkka- ja rannekahleet on tilattu O:n mittojen mukaan ja ne ovat muotoillut tarkoituksenmukaisesti ovaaleiksi. Niissä on kiinteät lukot, joihin minulla on paritkin vara-avaimet. Vara-avaimet on tosiaan syytä ollakin, sillä kahleita ei saa ilman avainta auki kuin väkivalloin. (Ja siinä voisi kallisarvoinen kotiorjani ottaa ikävästi damagea.)

Kaikkiin kahleisiin saa kiinnitettyä ketjut,. Tykkään pitää O:ta ketjuissa, äänestä tietää aina, missä päin hän liikkuu. Vähän kuin pienet kulkuset tai kellot helisisivät. O on jo niin tottunut ketjuissakulkija, että liikeratansa ovat asettuneet niihin usein, vaikkei rajoittavia kettinkejä aina olisikaan.

Myös käsi- ja jalkaraudat ovat minulle mieleen. Niitten kanssa pitäisi vaan aina muistaa käyttää jotain pehmustetta tai ranne-/nilkkasuojia (nahkaisia ofc 😄).

O:n muut varusteet

 O:n vakiovarusteisiin kuuluu nilkka- ja rannekahleitten lisäksi panta. Materiaali vaihtelee minun mieleni mukaan. O ei saa useimpia kahleitaan itse irti, vaikka haluaisikin. Mutta ei se halua. Koska minä en halua.

Lisäksi olen hankkinut O:lle käytännönläheisiä kiinnittimiä kotitarpeiksi, kuten Varustelekan "retkiremmejä", sillä minua haluttaa pitää O:ta kiinni, usein aika tiukastikin. O tykkää nahkasta, kuten minäkin. (Mikä on sinänsä onnellista, että se ei niin paljon pyristele vastaan kun huputan sen tai nyörittelen päällensä nahkaisen paidan.)

O:lla on muutamia siveysvöitä, mutta ei kovin montaa. On ollut pitkä prosessi löytää juuri meidän käyttöömme sopivia. Mutta sopivan löydyttyä, ei sitä niin suurta valikoimaa kaipaakaan. Ainakaan minä, en ole erityinen häkkientusiaisti.

 Lisäksi tykkään pitää O:lla erilaisia huppuja ja tumppuja . Aistirajoitukset iaiheuttavat niin ilahduttavia reaktioita.