Tappiin asti

02.06.2023

O oli ollut koko aamupäivän kiltisti häkkilaatikossaan kun minulla oli ollut tavallista pidemmät etäkokoukset. Lounasajankin mentyä jo hyvän aikaa sitten, sain työasiat vihdoin siihen malliin että saatoin pitää taukoa.

Otin O:n pois häkistään, ensin irrotettuani sen raajat häkin kaltereista. O oli ollut samassa nelivetoasennossa monta tuntia, joten se oli ymmärrettävästi vähän jäykkä nyt ylös noustessaan. Pieni venyttely olisi varmasti hyväksi, sillä tiedossa oli lisää samaa asentoa, joskin vähemmän rajatussa ympäristössä. O oli joutunut olemaan tavallista pidemmän kokousputken häkissään ja olin ennakoinut tilanteen laittamalla sille asianmukaiset suojat. Kysyin O:lta tarvitseeko vaippaa vaihtaa ja O myönsi että nyt olisi kyllä varmaan syytä. Avasin vyötärölleen lukitun nahkavyön, vapauttaen samalla O:n nivuset reidet remmeistään. Komensin O:n kylpyhuoneeseen pesulle ja sanoin ettei ole syytä laittaa enää uusia vaippoja tai niitä napakoita päällihousuja, menee laittamaan lounaan ilman mitään vaatteita. Niitä ei tänään enää tarvita. Ja huolellinen pesu, joka paikasta.

O laittoi lounaan, söimme yhdessä. Minä vedin vielä yhden lyhyen palsun ja O siivosi sillä aikaa. Sitten olikin tarpeeksi huhkittu sille päivälle ja oli aika istahtaa alas vähän rentoutumaan. Kahvia ja pullaa. Minulle. O:lle vähän tappiharjoittelua ja paikallaanoloa. Hyvä tasajako, minun mielestäni. Sillä aikaa kun O kattoi minulle kahvit olohuoneeseen nahkaisen laiskanlinnani viereen, minä kävin hakemassa pari tarvittavaa välinettä. Suupallon (se punainen), liukkaria, parit hanskat ja tapit. Vähän aikaa mietin varustehuoneessa sen keskikokoisen ja ison lasitapin välillä, että kumpihan olisi nyt sopivampi. Päätin kuitenkin ottaa keskikokoisen ja ison, pieni oli liian pieni, kun eihän O:n tarvinnut nyt edes liikkua mihinkään.

"Paikka." O asettautui kuuliaisesti eteeni polviseisontaan, kuten pitikin. Varmaan polvissa vähän tuntui aamupäivän asentoharjoitus, mutta ei se sitä kovin paljon ulospäin näyttänyt. Hyvä niin. "Suu auki." sujautin suupallon paikoilleen ja kiristin sen nahkaisen hihnan O:n niskaan. "Kädet eteen." kliksautin lyhyen ketjun pienillä irtolukoilla O:n kotikahleisiin (niissä on kyllä erityisen kätevät ne esiin käännettävät kiinnityslenkit). Tarkistin pikaisesti että penishäkki (tai ei varsinainen häkki ole nyt, ennemminkin.. silikoninen tuppi") oli hyvin paikoillaan ja sanoin sitten O:lle "Käy tuohon eteen kontallesi. Sillä tavalla.. käden ulottuville." O laskeutui nöyrästi nelinkontin, takamus minuun päin. Napsautin samanlaisen, mutta hiukan pidemmän ketjun nilkkoihinkin. "Hyvä poika. Nyt vähän harjoitellaan taas." sanoin ja vedin kertakäyttökäsineet käteeni.

Kunnon ruittaus liukkaria kämmenelle ja siitä edelleen sormiini. Vein hansikoidun, liukkarista kiiltelevän käteni O:n pakaroitten väliin ja aloitin hellän edestakaisen hierontaliikkeen. O oli ollut niin kilttinä, että halusin tehdä sille vähän hyvää oloa. O keinahteli kevyesti käteni liikkeen mukana. Vein kättäni yhä syvemmälle alleen ja painoin kevyesti välilihaa, silittelin kasseja. Edestakainen kevyt liike rentoutti O:ta selvästi, eikä se kovin edes vavahtanut, kun vein ensimmäisen sormen sen peräreiälle ja siitä hyvän matkaa sisään. "Hyvä poika, paikallaan vaan. Tänään otetaan ihan rauhallisesti." kuiskasin sille. Toisella kädelläni hyväilin O:n alaselkää ja pakaroitten yläosaa. Vaihdoin käsitteleväksi sormeksi peukalon ja vein sen O:n jo aavistuksen pehmenneen reiän reunan läpi. Jatkoin edestakaista paineluliikettä O:n sisällä, vähitellen hivuttaen sormeani kohti eturauhasta. Kun tavoitin sen pehmeän karheuden painoin sormellani vähän lujemmin ja pidin sormeni siinä. O painautui melkein vaistomaisesti minua vasten ja sain korjata vähän omaa asentoani, että pystyin ottamaan paineen vastaan. Aloin painella O:ta rytmikkäämmin. Se sai O:n liikahtelemaan säväyksittäin ja ääntelemään pallonsa takaa.

Näin miten ensimmäiset kuolavanat saavuttivat lattian. Valuvassa kuolassa on sitä jotain, mitä on vaikea selittää. Se jotenkin liittyy siihen avuttomuuteen, mikä kuolaavassa henkilössä on. Jotain eläimellistä. O ei pysty estämään kuolan valumista, eikä minkään muunkaan jos niin satun päättämään. Mutta nyt ei ollut tarkoitus saatella O:ta valuttelemaan sen enempiä vaan tänään oli harjoituspäivä, muistutin itseäni. Sitä jotenkin niin helposti lähtee mukaan toisen innostukseen. Onhan se ihan järjettömän kiihottavaa päästä koskemaan toista niin intiimisti ja tuntea toisen kehon vastaavan kosketukseen ja se tilanteen voimasuhde.. minä vien ja toinen totisesti vain vikisee. Nautinnosta. Minun käsissäni. Uh.

Nyt keskity! tiuskaisin tällä kertaa itselleni, mielessäni. Pysäytin hierontaliikkeen, mikä sai O:n vinkaisemaan. "Nyt riittää." O ei tainnut olla samaa mieltä, mutta ei voinut mitään.

Otin suoraan sen ison tapin, koska tajusin, että kahvini oli hyvää matkaa jäähtymässä. Lisäsin liukkaria tapin päähän ja pyllyreiän kohdalle. "Nyt hengitä sisään – ja ulos." Kun O:n hengitys pihisi pallon ohi ulospäin ja peräaukon lihakset rentoutuivat vielä hiukan lisää, työnsin varovasti tapin pään reiästä sisään.. O ynähti.

Aloin liikuttaa tappia kevyin liikkein, sisään vähän matkaa... ulos. Uudestaan sisään.. vähän syvemmälle. Ja ulos. O:n keho alkoi myödätä liikkeitäni. Sisään.. ulos. O:n hengitys tiheni ja lantio alkoi värähdellä. Sisään.. ulos. Taas vähän syvemmälle, nyt ollaan jo paksuimmassa kohdassa, hetki paikallaan.. ja ulos. Hitaasti. Hellästi. Kiusoitellen.

Viimein tunsin sormissani, miten tiukka rinki antoi lopulta periksi sinnikkäälle houkuttelulleni. Työnsin lasitapin koko pituudeltaan O:n sisään, lempeällä mutta päättäväisellä liikkeellä.

Plops, sinne meni. Jonkin sortin ulvahdus siitä silti koitui, onneksi suupallo vähän vaimensi. "Noin, hyvä poika. Reipas olit. Nyt käänny ja suora selkä." Suora selkä tarkoittaa tässä taloudessa sitä, että O on konttausasennossa, selkälinja mahdollisimman vaaterisssa ja paikallaan, jotta minä voin käyttää sitä jalkarahinani tai kahvipöytänäni tai läppärinalustanani, mitä nyt milloinkin, tarpeen mukaan.

O kääntyi vähän kankean oloisesti paikallaan ja ketjut kilisten asettui kylki minuun päin ja tiivisti keskivartalon lihaksia niin, että selkä suoristui. Nostin jalat sen päälle, tartuin kahvikuppiini ja aloin selailemaan puhelintani.