Kokeiluja

12.05.2023

Minulta tiedustellaan aina välillä, voisinko alistaa /kiduttaa /käyttää hyväkseni /tyydyttää erinäisiä subiehdokkaita. Toinen toistaan omasta mielestään submissiivisempaa miestä esittää minulle toivomuslistojaan. Että jos pääsisi kokeilemaan, ei ole ikinä ennen ollut alisteltavana. Sitä ja tätä ja tuota pitäisi minun kysyjälle tehdä. Minun? Tehdä? Toteuttaa jonkun täysin tuntemattoman haluja, tuosta noin vain? Voinette arvata, kuinka innoissani olen tämän kaltaisesta fanipostista?

Vaan ilokseni voin kertoa, että on myös toisenlaisia lähestymisiä. Tässä viime aikoina peräti kaksi. Toiselta sain suorastaan hellyyttävän yhteydenoton. Kirjoitin hänelle poikkeuksellisesti takaisin. Vastauksen minulta saa nimittäin vain, jos osaa lähestyä riittävän kunnioittavasi ja on jotain ihan asiaakin. Eikä vain niitä toivelistoja.

Toisen kanssa olen kommunikoinut enemmänkin, hän vaikuttaa fiksulta ja paikkansa tietävältä nuorelta mieheltä. Ja ulkomuotonsakin viehättää minua, olemme tavanneet jo kerran kahvin merkeissä. Olen harkinnut, josko ottaisin hänestä itselleni kokelaan. Tapaamani nuoren miehen erityisosaamista on jalkojen palvonta ja juuri sitä minä tällä hetkellä haluankin. Jalkani ovat usein iltaisin väsyneet. O on vielä sen verran toipilas, etten viitsi sitä kovin väsyttää. Sillllä on kuitenkin omat vakiovelvoitteensa minua kohtaan ja ne riittävät tällä hetkellä. Ja häkin pitäminen.

Minulta on muutamakin ihminen kysellyt, pidänkö O:lla penishäkkiä / lukittuna. Vastaus on: kyllä, välillä. En kovin usein. Tähän saakka.

Esimerkiksi nyt par`aikaa O on nyt häkitetty. Toisin sanoen niin sanotussa siveysvyössä. Mikä on sinänsä hupaisa nimitys, ettei kyseinen esine ole vyötä nähnytkään eikä se tosiaan ole erityisen siveän näköinen. Päinvastoin, hyvin kiihottava kapistus. Puolin ja toisin. En ole ollut erityisen innostunut penishäkeistä, niitä on tullut pidettyä O:lla lähinnä koulutuksen aikana. Että oppi olemaan koskematta itseensä ilman lupaa. Sen jälkeen pikkuhäkkiä on käytetty harvakseltaan. Eräästä päähänpistosta tulin kuitenkin hankkineeksi O:lle uuden häkin (ei se kyllä häkkiäkään muistuta, ennemminkin suojatuppi) ja se on kyllä aika hyvä. Yllättävän hyvä. Etenkin pilkistäessään nahkahousujen sepaluksesta kun O riisuu.. Tämä pikkuhäkki (vastakohtana siis oikealle, nukkumahäkille johon koko O mahtuu sisään) on musta ja silikoninen. Se on hyvin suojaava ja kevyt, joten sitä voin pitää O:lla pitkiäkin aikoja, ilman suurempaa "pelkoa" hankaamisesta tms. ( Vähän sitä piti tuunata, ettei iho jää metallirenkaan saumakohtaan nipistyksiin. Mutta diy -jutut joskus toiste! )

Kokelaasta vielä: 

Lisäksi voisi olla kiinnostavaa kokeilla, miten O:n ja kokelaan kemiat pelaavat yhteen. Tai lähinnä, olisiko se inspiroivaa minulle? Myös CBT on tällä hetkellä minua viehättävä ajatus, sitä voisi testata kokelaan palleilla. O:n vastaavat ovat liian arvokkaat sukukalleudet tallottavaksi. Kokelaan voisi pukea johonkin somaan asuun? O saisi taukoa kotihommista, kun kokelas sipsuttelisi tuomaan minulle kahvia ja sitten imuroisi huushollin tappi pyrstössään pelkässä essussa. Hmm.. 

 

Peeäs. Kyllä niitä toiveen toteuttajia löytyy. Heidän palveluistaan pitää maksaa.