Hellyyden ehdoilla

22.04.2023

Enkä nyt viittaa siihen elokuvaan. Vaan meidän suhteeseemme. Löysin ilokseni interinnetin syövereistä hengenheimolaiseni. Aivan sattumalta, Instaa selatessa. Kävi ilmi, että joku muukin on samankaltaisessa suhteessa kuin minä ja O. 

Aika ajoin olen tuntenut lievää yksinäisyyttä skenessä, meidän kaltaisiamme en ole juuri tavannut. Ei se seikka sinänsä arkipäivää haittaa, mutta joskus olisi mukava vaihtaa ajatuksia samanhenkisten kanssa. Hallitsevien, etenkin naisten kanssa, joilla on pari/rakkaus/läheinen kiintymyssuhde omaan alistuvaansa. Ja joitten suhteessa on muutakin kuin sitä alistamista ja beedeeäsämmää. Oli jotenkin tosi mukava huomata, että jonkun muunkin mielestä on ihanaa voida kurittaa ja helliä ja saada hellyyttä Omaltaan. Se, mikä se suhdemuoto täsmälleen ottaen on, ei ole tässä yhteydessä kovin merkittävää.

Minä en ole male-gaze-domina, piukeissa latexeissa ja koppalakissa piiskaa heilutteleva töröhuulinen tissiblondi. Olen aivan normaalivartaloinen, rintava, muodokas keski-ikäinen nainen. Joka nyt sattuu saamaan mielihyvää siitä, että hyvännäköinen mies alistuu valtani alle ja saan ja voin pidellä häntä aivan mieleni mukaan. Oma nautintoni edellä. En ole millään asteikolla ns service domme, joka tekee mitä tilataan vaan teen ihan tasan tarkkaan vain sitä, mistä minä pidän. Ja juuri silloin kun minä haluan. Ja tämä sopii O:lle. Mistään muusta ei sitten paljon O:n mielipidettä ole sen koommin kyseltykään.

O:kaan ei ole perinteisessä mielessä, bdsm-kontekstissa, sellainen orja, millaiseksi alisteisessa asemassa oleva mieshenkilö usein kuvataan. Nöyryytetyksi, kovin ottein käsiteltäväksi, tekemisen kohteeksi, surkeaksi häpäistäväksi. Minä en varsinaisesti alista O:ta. O haluaa olla minun omani, alistua määräysvaltaani. Olemme yhdessä tulleet siihen tulokseen, että olemme molemmat varsin onnellisia, jos minä vien tässä suhteessa ja O vikisee. Mielihyvästä useimmiten.

Mielihyvää kukin sitten taas saa niin kovin eri lähteistä. Toiset nauttivat hellästä vaniljarakastelusta takkatulen edessä taljalla. Toiset siitä että heidät paketoidaan nahkahihnoilla paikoilleen, huputetaan, rajoitetaan. Jotkut siitä, että heitä satutetaan ihan tosissaan. Jotkut saavat kiksinsä materiaaleista ja ovat varsin onnellisia ihan vaan pukeutuessaan lempiasiaansa. Ja sitten ne kaikki näistä väleistä ja välien vieristä. Ja sitten on niitä.. meitä, jotka nautimme monista paletin eri väreistä.

Se, että pidän O:ta tiukasti hihnan päässä tai siveysvyöhön lukittuna ja piiskaan sille päälle sattuessani, ei ollenkaan sulje pois sitä, että saatamme maata sylikkäin katsomassa elokuvaa, koskemme puolin ja toisin hyvinkin hellästi ja olemme syvästi rakastuneita toisiimme. Minä en ole koskaan ollut pelkästään sessioiva kinky. Sessioinnilla tarkoitan tässä yhteydessä juuri sellaista suorituskeskeistä toimintaa. Etsitään omiin kinkkeihin sopivaa seuraa ennestään tuntemattomista ihmisistä tai satunnaisista tuttavuuksista. Sovitaan että tehdään yhdessä kinkyjuttuja, rajat ja niitten vakavuudet, toimintaosio, jälkihoito. Kiitos, moi, nähdään taas... ei. Ei minulle. Minulle kinkypuoleni esiintuominen vaatii luottamusta ja kiintymystä. En piiskaa vieraita enkä paketoi henkilöitä joista en välitä.

Etenkin nyt kun O on kipeä, hellyys ja huolehtiminen korostuvat. O on minulle monin tavoin arvokas ja haluan että se voi hyvin. Teen kaikkeni, jotta sillä olisi hyvä olla. Kuten esimerkiksi eilen. 

Laitoin työhuoneessa tuolini viereen lattialle kaksi vilttiä. Käskin O:n istumaan toiselle viltille. Istuin itse työtuoliini. Otin esille pehmeimmän ja parhaiten korvista topatun lampaannahkahupun ja paksun, mutta voinpehmeän nahkapannan. Pujotin hupun O:n päähän ja kiristin hellästi mutta tiukasti nyörit kiinni. Tämä huppu on muuten umpinainen, mutta siinä on reiät nenän kohdalla. O sävähti, kun vedin kaulaosan narun tiukemmalle. "Ihan rauhassa nyt, ei mitään hätää." sanoin O:lle ja nostin sen leukaa sormillani. "Nyt otetaan ihan iisisti." Asetin tukevan pannan O:n kaulalle, kiinnitin soljen ja lukitsin sen paikalleen. Pantaan kiinni ketjuhihna (koska kilinä <3 ) ja pieni nykäisy siitä, jotta O tuntisi otteeni. O nytkähti kun kiristin hihnaa ja vedin O:ta itseäni kohti. Se jäi väristen nojaamaan reiteeni. Ilmeisesti tykkäsi. Niin minäkin. Rakas, hallittava, tiukasti pideltävä orjani. Nostin toisen viltin O:n hartioille ja peittelin sen lämpimästi.

Samalla, kun kuuntelin etäkokousta, silitin hellästi O:n päätä, joka lepäsi hiljaa sylissäni. Välillä O puski hitaasti ja nauttien päällään alavatsaani, reisiäni ja häpykumpuani. Se tuntui todelliselta rakkaudenosoitukselta ja sai minun sydämeni värisemään.